Tehnologia TurboHD de la HIKVISION

Lansarea noii solutii TurboHD de la Hikvision marcheaza inceputul unei noi ere. Suportand transmisie video Full HD prin cablu coaxial, aceasta tehnologie revolutionara reprezinta o adevarata inovatie in evolutia transmisiei analogice. Familia de produse TurboHD include o gama diversificata de camere video cu rezolutie FULL HD si DVR-uri care ofera compatibilitate cu toate formatele video, de la analog la HDTVI si IP Megapixel.

TurboHD: Full HD/1080p prin cablu coaxial de pana la 500 m

HDTVI (High Definition Transport Video Interface) este o tehnologie noua care permite transmisia video analogica cu rezolutie de 1080p la distante de pana la 500 de metri prin cablu coaxial sau pana la 200 de metri prin cablu torsadat. Standardul HDTVI foloseste un semnal cu frecventa joasa care ofera performante superioare privind imunitatea la interfetele electromagnetice, iar imaginile pot fi vizionate la rezolutie ridicata fara nicio intarziere, ca urmare a lipsei de comprimare a fluxului video. Tehnologia TurboHD este ideala pentru trecerea sistemelor analogice la calitate HD deoarece protejeaza investitia in infrastructura existenta. Cablurile nu trebuie inlocuite.

TurboHD: Plug & Play prin cablu coaxial

Controlul meniului OSD de la distanta si controlul PTZ al camerelor de tip Speed Dome nu a fost vreodata mai facil. Solutia TurboHD de la Hikvision accepta UTC pentru instalare si configurare de la distanta. Deoarece semnalele si datele video pot fi trimise prin acelasi cablu coaxial, nu mai sunt necesare cabluri suplimentare (RS485) si totul este conectat automat prin tehnologia Plug & Play. Camerele din seria TurboHD ofera conectivitate standard analogica si HD si nu pot fi integrate in orice tip de configuratie, noua sau existenta. Toate acestea inseamna o flexibilitate exceptionala si o instalare facila, spre deosebire de sistemele analogice conventionale, permitand utilizatorilor sa beneficieze de o calitate HD superioara a imaginii fara costuri suplimentare.

TurboHD: Capabilitate Tribrid

Linia TurboHD de la Hikvision ofera capabilitate Tribrid – o adevarata revolutie pe piata de echipamente de supraveghere profesionale. DVR-urile TurboHD pot procesa semnalele video de la camerele analogice, HDTVI, CIF, WD si IP Megapixel si permit integrarea unitara a diferitelor tehnologii si, multumita tehnologiei de detectare automata, totul se intampla automat si instalarea este extrem de usoara. Acum, utilizatorii isi pot actualiza sistemele pentru a se bucura de calitatea 1080p a imaginii fara a inlocui cablajul existent, ceea ce face ca DVR-uri TurboHD sa fie solutia  evidenta pentru cerintele back-end.

HDTVI: Beneficiile tehnologiei “Open”

Producatorul Hikvision s-a dedicat crearii de produse versatile care se adapteaza flexibil la nevoile aflate in schimbare, pe masura ce tehnologia video continua sa evolueze. Din acest motiv produsele TurboHD, pe baza tehnologiei HDTVI, au un standard deschis care permite diferitelor produse si tehnologii sa fie integrate intr-un singur sistem. Acest lucru este un avantaj extraordinar din punct de vedere al scalabilitatii sistemului, clientii pot pur si simplu sa incorporeze cea mai recenta generatie de produse HD in configuratia existenta.