Proiectare, instalare si intretinere sisteme de detectie si avertizare in caz de incendiu

In baza Regulamentului de organizare si functionare a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si a Ordinului ministrului administratiei si internelor Nr. 87/2010 pentru aprobarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectueaza lucrari in domeniul apararii impotriva incendiului, INVEST EXPERT GRUP este autorizata pentru efectuarea lucrarilor de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

Solutiile de protectie impotriva incendiilor, prin sistemele de detectie, semnalizare si alarmare in caz de incendiu sunt esentiale pentru orice afacere si va asigura certitudinea unei bune investitii. Aceste sisteme sunt folosite in general in mediu industrial (hale de productie/depozitare), in cladirile de birouri, institutii publice, spitale, scoli/gradinite sau chiar in mediu rezidential (case/apartamente).

Echipamentele comercializate provin de la furnizori renumiţi din domeniu şi garanteaza fiabilitate si siguranta in utilizare. Sistemele propuse sunt proiectare si instalate dupa ultimele norme tehnice in vigoare si sunt perfect adaptate spatiilor pe care le deservesc.

Pentru a asigura confortul clienţilor nostri prin menţinerea la parametrii optimi a sistemelor instalate, compania noastra asigura intretinere periodica (mentenanta) pe baza de contract de service sau contra cost/interventie, atat in perioada de garantie cat mai ales post garantie.

Citeste si despre servicii legate de Industrii deservite »