Proiectare, instalare si intretinere sisteme de securitate

Hand dialling on keypad using touch screen interface

In conformitate cu Art. 34 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, INVEST EXPERT GRUP este licentiata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane sa presteze activitati de proiectare, instalare si intretinere sisteme de securitate.

In functie de natura obiectivelor ce se doresc a fi protejate va putem oferi o gama larga de solutii tehnice, realizate cu echipamente de ultima generatie, de la sisteme compacte destinate mediului rezidential pana la sisteme modulare sau adresabile destinate cladirilor comerciale, industriale sau institutii publice. Pentru a corespunde nevoilor specifice ale activității dumneavoastra, putem integra sistemele de alarma antiefracție cu sistemele de supraveghere video si sistemele de control acces, asigurand astfel un nivel ridicat de protectie.

Experienta personalului companiei noastre si resursele de ordin tehnic si material ne recomanda drept un partener de incredere pentru asigurarea functionării la parametrii optimi a echipamentelor dumneavoastră. In acest sens, incheierea unui contract de intretinere periodica (mentenanta) este modalitatea cea mai simpla prin care puteti beneficia de experienta noastra.

Citeste si despre servicii legate de Proiectare, instalare si intretinere sisteme de detectie si avertizare in caz de incendiu »