Certificari

ISO 9001

ISO-9001-bigSistemul de management al calitaţii este definit ca fiind un sistem de management prin care se orienteaza si se controleaza o companie in ceea ce priveşte calitatea. Certificatul ISO 9001 si implementarea corecta a standardului ISO 9001 asigura clientii INVEST EXPERT GRUP ca ansamblul proceselor manageriale, al documentelor asociate acestora şi al elementelor de natura structurala ale companiei are scopul de a orienta si controla compania in ceea ce priveste calitatea.

ISO 14001

ISO-14001-bigCertificatul ISO 14001 si implementarea corecta a standardului ISO 14001 asigura clientii INVEST EXPERT GRUP ca se pot increde in minimizarea activa, de catre compania noastra, a impactului asupra mediului prin procesele, produsele si serviciile pe care le prestam. Astazi, procesul de certificare si implementare ISO 14001 reprezinta mai mult o necesitate decat un deziderat.

AUTORIZATIE IGSU

Instalare / intretinere

Autorizatie-IGSU-instalare-intretinere-bigIn baza Regulamentului de organizare si functionare a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si a Ordinului ministrului administratiei si internelor Nr. 87/2010 pentru aprobarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectueaza lucrari in domeniul apararii impotriva incendiului, INVEST EXPERT GRUP este autorizata pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

AUTORIZATIE IGSU

Proiectare

Autorizatie-IGSU-proiectare-bigIn baza Regulamentului de organizare si functionare a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si a Ordinului ministrului administratiei si internelor Nr. 87/2010 pentru aprobarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectueaza lucrari in domeniul apararii impotriva incendiului, INVEST EXPERT GRUP este autorizata pentru efectuarea lucrarilor de proiectare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

LICENTA IGPR

In conformitate cu Art. 34 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, INVEST EXPERT GRUP este licentiata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane sa presteze activitati de proiectare, instalare si intretinere in domeniul sistemelor electronice de securitate.

EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

Analiza de risc la securitatea fizica  se materializeaza prin documentatia intocmita in cadrul procesului de management al riscului, prin care se determina masurile necesare si aplicabile, pentru incadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile. Analizele de risc se efectueaza de specialisti inscrisi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica.

SLABU IONUT CIPRIAN - evaluator de risc - pozitia 724 RNERSF.